Срокове и доставки

Доставяме в цялата страна с куриерска фирма Еконт. Срокът за доставка на артикулите е от 1 до 3 календарни дни. Цената на доставката се калкулира по стандартните тарифи на фирмата- доставчик и е около 4 лв. до техен офис и около 6 лв. до избран от вас адрес. За населените места, които се обслужват по график, доставката се извършва в дните, в които куриерската фирма минава през съответното населено място. Поръчки, направени в събота и неделя и на официални празници, се обслужват в първия работен ден след това.Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен от упоменатия срок, поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

 

· НАЧИНИ НА РАЗПЛАЩАНЕ

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Заплащате стойността на вашата поръчка плюс цената на доставката при получаване на пратката. Имате право да отворите пратката, да прегледате съдържанието и да тествате стоката, преди да я заплатите. В случай на отказ от ваша страна, транспортните разходи са за ваша сметка.

·  РЕКЛАМАЦИЯ

Всяка закупена стока от www.podium-bg.com може да бъде върната в срок от 14 дни от датата на нейното закупуване в съответствие с Общите Условия. Върнатите стоки трябва да са със запазен търговски вид, ненарушена опаковка и не използвани. В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате на имейл office@www.podium-bg.com. Куриерските такси по връщането на стока към нас са за сметка на клиента. В случай, че изпратите пратка без да заплатите куриерската такса за връщане, тя няма да бъде приета.  В случай, че върнатата стока отговаря на условията, описани в горната точка, сумата ще ви се възстановена по банков път, с изключение на сумите за куриерски такси. Срокът за възстановяване на сумата  е 14 дни от датата на получаване на върнатата пратка.   Всички условия могат да се променят, съобразно промените в българското законодателство! 

· ЗАМЯНА

Ние гарантираме, че в случай, че сте неудовлетворени от закупените  стоки, ( малки са ви, големи са ви, не ви харесват) ние ще ги сменим с други или ще върнем обратно получените за тях пари, при условия, че ни ги върнете в запазена оригинална опаковка и състояние.  Преди да върнете стока към нас е необходимо да ни пишете имейл, в който да ни информирате за това ваше желание.  

Сравнение на продукти